Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Within Temptation maakt kans op Britse muziekprijs

Shownieuws

Within Temptation is genomineerd voor een Golden God Award. Deze prijzen worden jaarlijks uitgereikt door het Britse rockmagazine Metal Hammer.

Within Temptation is genomineerd voor een Golden God Award. Deze prijzen worden jaarlijks uitgereikt door het Britse rockmagazine Metal Hammer. De Nederlandse metalband maakt kans op de prijs in de categorie 'best breakthrough artist', zo meldt het zestal op de eigen website.

Zangeres Sharon den Adel en haar band zijn succesvol in het buitenland. Within Temptation werd in Nederland al viermaal onderscheiden met de Buma Cultuur Exportprijs voor de meest succesvolle act in het buitenland.

Het laatste album van de groep, 'The heart of everything', bereikte de top tien van onder meer de Duitse, Zweedse en Finse hitparades. In Amerika stond het album op de eerste plaats in de Heatseeker Charts, een hitlijst voor bands die nog niet eerder in de Verenigde Staten zijn uitgebracht.

De Golden God Awards worden op 17 juni uitgereikt in Londen. Fans van Within Temptation kunnen via de site van het muziekblad hun stem uitbrengen op de metalband.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen