Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Mr. Big overleeft 'Sex and the city'

Shownieuws

Mr. Big, de charmante womanizer uit Sex and the City, legt niet het loodje in de verfilming van de tv-serie. Dat heeft regisseur Michael Patrick King gezegd.

(Novum/AP) - Mr. Big, de charmante womanizer uit Sex and the City, legt niet het loodje in de verfilming van de populaire tv-serie. Dat heeft regisseur Michael Patrick King gezegd. Geruchten dat een van de personages de film niet overleeft doen al geruime tijd de ronde op het internet.

Omdat Mr. Big, gespeeld door Chris Noth, in de serie al eens met hartklachten in het ziekenhuis belandde, hadden trouwe fans hun conclusie snel klaar. Maar King verwijst deze speculaties naar het rijk der fabelen. "Mr. Big laten sterven? Vrouwen zouden me met toortsen over de hele wereld jagen", grapt hij.

New York Magazine suggereerde dat wellicht de chique Charlotte, een van de vier modieuze vrouwen die in 'Sex and the city' centraal staan, het hoekje om gaat. Hoewel de regisseur geen definitief uitsluitsel wil geven, lijkt het erop dat in de film geen doden zullen vallen. "Het is een zomerfilm", stelt King. "Waarom zou ik iemand willen ombrengen?"

'Sex and the city' draait vanaf 12 juni in de Nederlandse bioscopen. In de Verenigde Staten is de film al vanaf twee weken eerder te zien.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen