Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dochter en kleindochter Van Hemert zingen liedje

Shownieuws

Hans van Hemert heeft voor zijn 7-jarige dochter Hannah en zijn eveneens 7-jarige kleindochter Britt een lied geschreven. Het heet 'De allerliefste mamapapa'.

Componist en tekstschrijver Hans van Hemert heeft voor zijn 7-jarige dochter Hannah en zijn even oude kleindochter Britt een lied geschreven. De twee meisjes zingen 'De allerliefste mamapapa' speciaal voor Moeder- en Vaderdag. De producer nam met de piepjonge zangeressen ook een Duitse versie van het liedje op.

In de videoclip van het nummer lopen Hannah en Britt stoer voor een fanfare uit. De video is te bewonderen op de website allerliefstemamapapa.nl. Via die website is het liedje vanaf dinsdag ook verkrijgbaar als download.

De 63-jarige Van Hemert, zoon van televisieregisseur Willy van Hemert, scoorde als producer, componist en tekstschrijver wereldwijd meer dan 140 hits met artiesten als Mouth & MacNeal, Kamahl, André Hazes en Liesbeth List. Ook is Van Hemert de bedenker van Luv en schreef hij samen met Piet Souer alle grote hits voor de populaire meidengroep.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen