Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nieuwe single voor New Kids on the Block

Shownieuws

New Kids on the Block brengen een nieuwe single uit. De plaat heet 'Summertime' en is gedeeltelijk te beluisteren op de website van het tijdschrift People.

De jongensgroep New Kids on the Block is terug met een nieuwe single. 'Summertime' speelt in op het zomergevoel en komt volgende week dinsdag officieel uit. Het tijdschrift People heeft op zijn website een gedeelte van het nummer geplaatst. Op het zonnige plaatje zijn alle vijf de bandleden weer te horen.

De jongensgroep genoot enorm veel succes in de jaren tachtig en begin jaren negentig. De band, bestaande uit Donnie Wahlberg, Jordan Knight, Jonathan Knight, Joey McIntyre en Danny Wood, scoorde hits als 'Tonight', 'Step by step' en 'If you go away'. De groep plaveide de weg voor boybands als Take That en Backstreet Boys.

In juni 1994 besloot de groep uit elkaar te gaan. In 1999 deed de band een poging weer bij elkaar te komen, maar die mislukte omdat Jonathan Knight geen trek had in een hereniging. De groep is sinds vorige maand weer bij elkaar en geeft op 16 mei in de Today Show op NBC zijn eerste optreden in vijftien jaar.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen