Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Bloed, zweet en tranen voor Froger en De Jonge

Shownieuws

De zangers René Froger en Freek de Jonge brengen samen het nummer 'Bloed, zweet en tranen' uit. De André Hazes-bewerking is vanaf 2 juni verkrijgbaar.

René Froger en Freek de Jonge brengen samen het nummer 'Bloed, zweet en tranen' uit. De twee hebben de handen ineengeslagen voor een EK-versie van het André Hazes-nummer, meldde RTL Boulevard maandag. De single is vanaf 2 juni verkrijgbaar.

Froger nam het liedje al op voor de cd 'Samen met Dré', waarop verschillende artiesten samen met de overleden volkszanger liedjes zingen. Froger wilde het niet als single uitbrengen omdat hij dat 'lijkenpikkerij' vond. Al eerder kwamen drie duetten uit als single. 'Bedankt mijn vriend', met zoonlief Dreetje, en 'Blijf bij mij' met Gerard Joling, werden hits. De laatste single, 'Donker om je heen' met Wolter Kroes, deed het minder goed.

Op 26 mei betreden verschillende artiesten het podium in de Amsterdam Arena en vertolken zij duetten met Hazes. Onder anderen René Froger, Lee Towers, Gerard Joling, Trijntje Oosterhuis en Berget Lewis doen hun versie van een Hazes-nummer.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen