Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Fedde le Grand vertegenwoordigd in Madonna-show

Shownieuws

Fedde le Grand opent met 'Put your hands up for Detroit' de nieuwe promotoer van Madonna. Toen zij woensdag het podium betrad was de megahit van de dj te horen.

Fedde le Grand opent met zijn hit 'Put your hands up for Detroit' de nieuwe promotoer van Madonna. Toen de zangeres woensdag tijdens haar eerste optreden in New York het podium betrad was zijn megahit te horen, gemixt met Madonna's eigen 'Music'. De Nederlandse dj moest zijn deelname tot na het eerste optreden geheimhouden, laat zijn management maandag weten.

Dinsdag doet Madonna met haar bescheiden promotietournee voor haar elfde studioalbum Parijs aan. De internationale hit van Fedde le Grand is dan ook te horen. Een grote wereldwijde tour voor 'Hard Candy' trapt in september af. Of de muziek van de 30-jarige dj ook dan van de partij is, is niet bekend.

In 2006 scoorde de Nederlandse dj met 'Put your hands up for Detroit' een grote hit. Het nummer behaalde zelfs de toppositie in de UK Singles Chart. Madonna is niet de eerste die het liedje gebruikt voor een remix. Robbie Williams en rapgroep D12 uit Detroit gingen de popdiva voor.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen