Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nieuw gezin doet intrede in GTST

Shownieuws

Een nieuw gezin is vanaf 22 mei te zien in de bekende soap Goede Tijden Slechte Tijden: de familie Huygens. Dat heeft RTL maandag bekendgemaakt.

Goede Tijden Slechte Tijden wordt binnenkort niet langer gedomineerd door de families Sanders en Alberts. Vanaf 22 mei krijgen zij gezelschap van de familie Huygens, die bestaat uit vier leden. De nieuwe personages in de langstlopende soap van Nederland vormen volgens RTL een 'warm en modern gezin'.

Vader Martijn wordt gespeeld door Peter Post, moeder Irene door Anita Donk. Hun twee kinderen Ronja en Dex worden vertolkt door Alexandera Alphenaar en Emiel Sandtke. "Op deze manier kunnen we weer nieuwe verhalen vertellen, waar ook de bestaande karakters weer een rol in gaan spelen", zegt uitvoerend producent Gerd Jan van Dalen.

De acteurs vormen een doktersgezin. Martijn is huisarts, zijn vrouw Irene psycholoog. Dochter Ronja is afgestudeerd en zoon Dex zit in zijn examenjaar. Ze komen niet net in Meerdijk wonen, waar de serie zich afspeelt, maar lopen al een tijdje rond in het fictieve plaatsje.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen