Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Renée Soutendijk in nieuwe Carry Slee-film

Shownieuws

Renée Soutendijk gaat een rol vertolken in de nieuwe film 'Radeloos'. De film is gebaseerd op een boek van Carry Slee, van wie eerder 'Afblijven' verscheen.

Renée Soutendijk krijgt een rol in 'Radeloos', de verfilming van het gelijknamige Carry Slee-boek. Dat heeft de filmproducent maandag bekendgemaakt. De regie van de productie ligt in handen van Dave Schram, die al eerder 'Timboektoe' regisseerde. Ook Monic Hendrickx en Victor Löw hebben een rol in 'Radeloos'.

Het verhaal draait om Yara, die heel graag model wil worden. Haar moeder, gespeeld door Soutendijk, vindt dat haar dochter daarvoor moet afvallen. Hendrickx en Löw spelen de ouders van Paco, de jongen op wie Yara verliefd is.

De rest van de cast bestaat uit jonge acteurs. Marloes van der Wel speelt Yara en Marius Gottlieb neemt de rol van Paco op zich. De film is de derde verfilming van een Carry Slee-boek. Eerder werden 'Afblijven' en 'Timboektoe' in de bioscoop uitgebracht. 'Radeloos' is vanaf 2 oktober op het witte doek te bewonderen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen