Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jeroen van der Boom trouwt over twee jaar

Shownieuws

Jeroen van der Boom trouwt pas over twee jaar met zijn vriendin Dany de Wit. Het stel wil graag dat zoontjes Luuk en Daan het huwelijk bewust meemaken.

Jeroen van der Boom trouwt pas over twee jaar met zijn vriendin Dany de Wit. De twee willen graag dat hun zoontjes Luuk en Daan het huwelijk bewust meemaken. "Luuk is nu anderhalf en die snapt er nog niet zo veel van", vertelt de zanger aan Novum Nieuws.

Sinds zijn muzikale succes is zijn populariteit onder de vrouwelijke fans tot ongekende hoogte gestegen. De 35-jarige zanger zet zijn geluk met Dany echter niet op het spel, beweert hij. "Ik heb de tijd dat ik keek of er een leuk meisje bij het podium stond wel een beetje gehad. Het lijkt me ook superonrustig. Je weet wat je hebt en niet wat je gaat krijgen. En ik weet honderd procent wat ik heb."

De zanger stelt zijn fans nooit teleur. Ze zullen tijdens en na een concert geen aandacht tekortkomen. "Ik vind iedereen aardig, speel heel veel toneel, geef hier en daar een kusje en doe heel leuk mijn best", lacht hij. "Maar ik ga 's avonds weer lekker tegen mijn vriendinnetje aanliggen."

De zanger uit Laren en zijn vriendin hebben het succes samen doorlopen. "Ze doet voor een deel het management en neemt ook zakelijke beslissingen. Je bouwt het samen op en geniet er ook samen van."

Op 11 mei geeft de zanger van hits als 'Jij bent zo', 'Eén wereld' en 'Betekenis' een concert in Noordwijk een miniconcert ter ere van Moederdag. Op 11 oktober staat hij, net als vorig jaar, in de Amsterdamse Heineken Music Hall.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen