Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Weinig nieuwe vriendinnen voor Paris Hilton'

Shownieuws

Paris Hilton is niet echt populair. Er kwamen minder dan veertig geïnteresseerden opdagen voor de audities van de realityshow 'Paris Hilton's my new BFF'.

De zoektocht van Paris Hilton naar een nieuwe vriendin is moeizaam van start gegaan. Een bron bij het Amerikaanse OK! Magazine beweert dat er vorige week minder dan veertig geïnteresseerden kwamen opdagen bij de audities van de MTV-realityshow 'Paris Hilton's my new BFF'.

Het idee van de show is dat de deelneemsters tijdens de opnamen van het programma in een huis wonen en dat Hilton de meiden leert hoe ze haar beste vriendin kunnen zijn. De potentiële vriendinnen moeten wedstrijdjes doen in onder meer loyaliteit en uithoudingsvermogen. Iedere week valt een nieuwe beste vriendin af, tot er één overblijft.

De toekomst van het programma zou volgens geruchten echter onzeker zijn nu er zo weinig belangstelling voor is. Als de show toch doorgaat, beginnen de opnamen in mei. Het is nog onduidelijk wanneer de show dan op de Amerikaanse televisie te zien is. Of er ook plannen zijn om de show in Nederland uit te zenden, is onbekend.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen