Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kate Hudson houdt nog steeds van ex-man

Shownieuws

Kate Hudson houdt nog steeds van ex Chris Robinson. "Ik heb 7,5 jaar met hem doorgebracht. Ik ben groot met hem geworden", zegt ze over de vader van haar zoon.

Kate Hudson houdt nog steeds van haar ex-man Chris Robinson. Dat vertelt de Amerikaanse actrice in een interview met de Britse krant The Sunday Times. "Ik houd nog steeds van hem. Zo simpel is het. Pappie en ik brengen nog steeds heel veel tijd samen door", zegt ze over de vader van haar 4-jarige zoontje Ryder. "Ik heb 7,5 jaar met hem doorgebracht. Ik ben groot met hem geworden."

De 28-jarige Hudson scheidde in augustus 2006 van de zanger van The Black Crowes. Na een relatie met Owen Wilson is ze inmiddels alweer ruim een half jaar vrijgezel. Ze staat open voor een nieuwe liefde, maar vindt die moeilijk dat te combineren met het moederschap. "Ik zou niets liever willen dan een flinke zoenpartij", geeft ze toe. "Maar het is moeilijk, want ik ben een moeder en heb dus geen behoefte meer om daar actief naar op zoek te gaan."

Ze heeft soms het gevoel weer wat vrijer in het leven te moeten gaan staan. "Er gaan allerlei roddels waarin ik word neergezet als een sloerie", zegt ze. "Maar ik ben eigenlijk vrij preuts. Ik moet dat 18-jarige meisje weer in mezelf vinden, die veel avontuurlijker was als het om zoenen met jongens ging. Ze ben ik niet meer."

Als het om relaties gaat vertelt Kate een voorbeeld te zien in de relatie van haar moeder Goldie Hawn en haar vriend Kurt Russell, die sinds 1983 een relatie hebben. "Vijfentwintig jaar niet getrouwd zijn, het werkt", zegt ze daarover. "Ze maken net als anderen heel wat dingen mee, maar ze zijn zó gelukkig. Een huwelijk zou het niet beter of slechter hebben kunnen maken. Het is geweldig zoals zij met elkaar omgaan."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen