Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ivana Trump belooft voor vierde keer eeuwige trouw

Shownieuws

Ivana Trump heeft voor de vierde keer in haar leven het jawoord gegeven aan een man. Het oud-model is zaterdag getrouwd met haar vriend Rossano Rubicondi.

(Novum/AP) - Ivana Trump heeft voor de vierde keer in haar leven eeuwige trouw beloofd aan een man. Het 59-jarige oud-model is zaterdagavond getrouwd met haar 36-jarige vriend Rossano Rubicondi. Ze gaven elkaar het jawoord in Mar-a-Lago, het landgoed van Ivana's ex-man Donald Trump in Palm Beach.

Donald was één van de bijna zeshonderd genodigden bij het huwelijk van zijn ex. Ook hun drie kinderen, de 30-jarige Donald jr., de 26-jarige Ivanka en de 24-jarige Eric, waren aanwezig. Andere gasten waren onder meer Rick en Kathy Hilton, de ouders van Paris, en singer-songwriter Neil Sedaka.

Trump, die een roze met gouden trouwjurk droeg, en Rubicondi zijn zes jaar samen. Naast Donald Trump mag de als Ivana Zelniekova geboren diva haar jeugdliefde George Syrovatka en de Italiaanse zakenman Riccardo Mazzucchelli tot haar ex-echtgenoten rekenen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen