Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dick Maas eist tonnen van RTL voor 'Moordwijven'

Shownieuws

Dick Maas eist honderdduizenden euro's van RTL. De omroep zou enkele tonnen verschuldigd zijn aan de regisseur voor de film 'Moordwijven'.

Dick Maas eist honderdduizenden euro's van RTL. Voor de film 'Moordwijven' zou de commerciële omroep nog enkele tonnen verschuldigd zijn aan de regisseur. "Tot nu toe heb ik geen cent aan 'Moordwijven' verdiend", zegt hij zaterdag in het AD. Als de twee partijen er samen niet uitkomen, overweegt Maas naar de rechter te stappen.

De 56-jarige filmmaker is momenteel ook in conflict met Adje, bekend uit de talkshow van Paul de Leeuw. Maas kondigde onlangs aan dat hij een film maakt over het sullige typetje. Adje, die eigenlijk Arijan van Bavel heet, reageerde vrijdag verontwaardigd op de bekendmaking van het project. ""Ik vind het niet zo netjes wat ze gedaan hebben, zo snel een film aankondigen", zei hij in RTL Boulevard.

Naast de film over Adje werkt Maas aan 'Sint', een horrorfilm over Sinterklaas, en 'De rekening', waarin Pierre Bokma en Gijs Scholten van Aschat zullen spelen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen