Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Katja & Sophie kampen met verwarde schrijver

Shownieuws

De eerste aflevering van de talkshow Katja & Sophie nam vrijdagavond een zeer onverwachtse wending. Schrijver Hafid Bouazza kwam nauwelijks uit zijn woorden.

De eerste aflevering van de talkshow Katja & Sophie nam vrijdagavond een zeer onverwachtse wending. Schrijver Hafid Bouazza, die was uitgenodigd om te praten over de zoektocht naar geluk, kwam nauwelijks uit zijn woorden. Met een dikke tong en verwarde metaforen bracht hij Katja Schuurman en Sophie Hilbrand van de wijs.

De onmiskenbaar benevelde staat van Bouazza bleef niet onbesproken. "Misschien doet het je goed om te weten, maar ik ben onder behandeling", zei de auteur haspelend. "Is dat drinken om de pijn te verzachten van dat ongelukkige bestaan?", vroeg Schuurman vervolgens. Terwijl de auteur haar van repliek diende, werd zijn antwoord abrupt afgebroken door Hilbrand, die zich richtte tot Wendy van Dijk, die eveneens te gast was.

Jongerenomroep BNN en Bouazza waren zaterdag niet bereikbaar voor commentaar.

Katja & Sophie werd vrijdagavond bekeken door 574 duizend mensen. In de talkshow praten de twee babes met verschillende gasten over opvallende fenomenen van deze tijd. In de eerste aflevering stond de 'geluksindustrie' centraal.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen