Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vader Claire woedend om Gouden Kooi-huwelijk

Shownieuws

De vader van Gouden Kooi-bewoonster Claire is woedend over het aanstaande huwelijk van zijn dochter met Huub. Hij gelooft dat zijn dochter gebrainwashed is.

De vader van Gouden Kooi-bewoonster Claire is woedend over het aanstaande huwelijk van zijn 24-jarige dochter met medebewoner Huub. Dat vertelt hij zondag in De Telegraaf. Hij gelooft dat zijn dochter gebrainwashed is tijdens haar deelname aan het realityprogramma.

Huub en Claire gingen dinsdag in Tilburg in ondertrouw. Het stel is van plan om nog voor het einde van het programma, eind mei, in het huwelijksbootje te stappen.

Vader Ron zou graag met zijn dochter willen spreken over het ophanden zijnde huwelijk. "Het gaat er niet om dat ik het huwelijk wil voorkomen. Als het echt doorgaat beschouw ik het als een waardevolle levensles voor Claire. En of het huwelijk twee maanden of haar verdere leven duurt, dat zien we dan wel."

Hij is vooral boos omdat hij vindt dat producent Talpa Producties zijn dochter niet in bescherming neemt. "Mijn dochter en haar verliefde gevoelens worden gemanipuleerd", vindt hij. Zo zou Claire niet op de hoogte zijn van de plannen van haar medebewoners om de huwelijksdag te verstoren. "Claire zit op een roze wolk en wordt niet op de hoogte gesteld."

Het is onbekend of het huwelijk uit echte liefde wordt gesloten, of dat Huub en Claire uit tactische overwegingen eeuwige trouw willen beloven. Als de twee hun voorgenomen huwelijk doorzetten, zou dat betekenen dat bewoner Jaap de villa moet verlaten. Eerder polste Huub al bij zijn toenmalige vriendin en inmiddels ex-Gouden Kooi-bewoonster Lieke of zij wat voor een huwelijk voelde.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen