Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dyanne Beekman gaat Passion for Fashion missen

Shownieuws

Dyanne Beekman vindt het jammer dat Net 5 zonder haar door gaat met Passion for Fashion. "Ik zou liegen als ik zou zeggen dat het me niets doet".

Dyanne Beekman vindt het jammer dat Net 5 zonder haar doorgaat met Passion for Fashion. "Ik zou liegen als ik zou zeggen dat het me niets doet", vertelt de styliste. "Ik ben toch 'de moeder van', het is echt mijn kindje. Maar ik heb de keuze om te stoppen nu eenmaal gemaakt en dan moet je achteraf ook geen spijt krijgen."

Een week nadat Dyanne aangaf wegens gezondheidsredenen te stoppen met het programma werd maandag bekend dat actrice Jennifer Hoffman het nieuwe seizoen van het metamorfoseprogramma presenteert. "Ik snap dat Net 5 doorgaat met het programma en ik hoop dat Jennifer als presentatrice met een team van stylisten er een mooi programma van gaat maken", is Beekmans commentaar.

Wat Beekman het meest gaat missen zijn de metamorfosen, waarmee ze mensen 'heel gelukkig kon maken'. Het is nog onbekend wie in het nieuwe programma de styling van de deelnemers verzorgt. "Alles staat en valt met de stylist, dus het is heel belangrijk dat die zich kan inleven in de gast", weet de 35-jarige brunette.

De styliste valt niet in een zwart gat nu er een einde is gekomen aan haar medewerking aan Passion for Fashion. Zo is ze druk met een kledinglijn voor C&A en een lingerielijn voor Livera. Het nieuwe seizoen van Passion for Fashion gaat op 7 mei van start.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen