Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jort Kelder liep klapje op door kus Georgina

Shownieuws

De misstap van zijn vriendin Georgina Verbaan is Jort Kelder niet in de kouwe kleren gaan zitten. "Ik had het wel moeilijk, ja", zei hij maandag op Q-Music.

De misstap van zijn vriendin Georgina Verbaan is Jort Kelder niet in de kouwe kleren gaan zitten. "Ik had het wel moeilijk, ja", zei hij maandagochtend in het radioprogramma van Ruud de Wild bij Q-Music. "Het is nu al weer een maand geleden, maar ik heb wel een klapje opgelopen."

Verbaan werd door een amateurpaparazzo gefilmd toen zij met collega-presentator Pieter van der Wielen hevig zoende in een Leids café. Het filmpje was te zien in RTL Boulevard. Volgens de voormalig hoofdredacteur van Quote is de status van zijn relatie met Verbaan op dit moment moeilijk definieerbaar. "Het is niet aan, het is niet uit", stelde hij. "We gaan heel goed met elkaar om."

Verbaan heeft inmiddels haar intrek genomen in een appartement in 'de stad', vertelde Kelder. Afwisselend verblijft ze daar en bij Kelder, die in het Utrechtse Nigtevecht woont.

De 43-jarige journalist, die zichzelf als 'werkeloos' omschrijft, zit niet stil. Hij kondigde aan zestien nieuwe afleveringen op te nemen van zijn tv-programma 'Bij ons in de PC'. Eind vorig jaar zond de KRO de eerste zes afleveringen uit van de realityserie, waarin Kelder de chique Amsterdamse P.C. Hooftstraat verkent.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen