Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nanny Rob Lowe werkt voor Shanna Moakler

Shownieuws

Laura Boyce, de nanny die overhoop ligt met haar voormalige werkgever Rob Lowe, werkt voor Shanna Moakler. "Ik sta volledig achter haar", vertelt ze aan People.

Laura Boyce, de nanny die overhoop ligt met haar voormalige werkgevers Rob en Sheryl Lowe, werkt voor realitysoap-ster Shanna Moakler. "Ik ben al tien jaar bevriend met Laura en ik sta volledig achter haar", vertelt de moeder van drie kinderen aan het Amerikaanse tijdschrift People.

De 37-jarige Boyce zou minstens eenmaal te zien zijn geweest in het MTV-programma Meet the Barkers, waarin het leven van het Playboy-model, haar inmiddels ex-man Travis Barker en hun kinderen werd gevolgd.

Boyce paste vorig jaar zeven maanden lang op de twee zoons van Rob en Sheryl Lowe. Deze week klaagde ze Sheryl Lowe aan wegens seksuele intimidatie. Daarnaast sleepte Boyce Rob en Sheryl beiden voor de rechter omdat ze onterecht ontslagen zou zijn. Ook beweert ze nog salaris tegoed te hebben.

Met de aanklachten reageert Boyce op de rechtszaak die de Lowes eerder tegen haar aanspanden. Vorige maand klaagden zij hun voormalige kindermeisje aan wegens het verspreiden van 'leugens en vertrouwelijke informatie'. Ook een andere oppas en een kok werden voor de rechter gesleept.

Op 19 en 20 mei moeten Sheryl en Rob Lowe een getuigenverklaring afleggen bij de rechtbank van Santa Barbara, waar het stel woont.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen