Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jennifer Aniston belaagd op set

Shownieuws

Een fotograaf heeft Jennifer Aniston lastiggevallen op de set van haar film 'Marley & me'. Hij werd het stadion, waar de scène zich afspeelt, uitgezet.

Een fotograaf kwam iets te dicht bij Jennifer Aniston op de set van haar nieuwe film 'Marley & me'. Terwijl de actrice samen met tegenspeler Owen Wilson bezig was met een scène, liep de fotograaf op Aniston af en deinsde niet terug toen zij hem vriendelijk vroeg weg te gaan. Dat meldt de Amerikaanse website TMZ zaterdag.

Na meerdere waarschuwingen van de politie werd de fotograaf verwijderd van de set. De scène speelde zich af in een stadion in Florida, waar de man onmiddellijk werd uitgezet. Eenmaal buiten het stadion werd de man vrijgelaten. Hij wordt niet aangeklaagd door de 'Friends'-actrice.

Aniston is momenteel druk bezig met de opnamen van de film. Buiten de set is de actrice al meerdere malen gespot met zanger John Mayer. Ook Wilson maakt er een feestje van. Zo nodigde hij vorige week nog zijn vrienden Vince Vaughn en Richie Sambora uit om een avond te gaan stappen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen