Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Aanklacht tegen zoon Rod Stewart verworpen

Shownieuws

Sean Stewart is vrijgepleit van mishandeling. De 27-jarige zoon van rocker Rod Stewart zou bakstenen hebben gegooid naar en stel en hun auto in Hollywood.

(Novum/AP) - Sean Stewart is vrijgepleit van mishandeling. De 27-jarige zoon van de rockster werd in juli vorig jaar voor de rechter gedaagd omdat hij vanuit het niets bakstenen zou hebben gegooid naar een stel en hun auto in Hollywood. Hij blijft erbij dat hij niet de persoon was die verantwoordelijk is voor de mishandeling.

De rechter verwerpt de aanklacht dat Sean met een dodelijk wapen heeft gezwaaid en de stenen heeft gegooid. "We wisten dat het een kwestie van tijd zou zijn en dat de slachtoffers steeds minder zeker van de feiten werden", verklaarde advocaat Dana Cole. "Hij heeft een vreselijk jaar gehad en is constant in de publiciteit geweest, dus hij is opgelucht dat iemand hem eindelijk snapt."

Sean, een van de sterren van de serie Sons of Hollywood, werd al vaker beticht van mishandeling. Zo werd hij in augustus vorig jaar aangeklaagd omdat hij een man in een nachtclub een gebroken neus zou hebben geslagen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen