Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Usher wil geen slaatje slaan uit kinderen

Shownieuws

Usher is geschrokken van de geruchten dat hij foto's van zijn zoontje voor veel geld zou verkopen. "Ik zou nooit geld verdienen over de rug van mijn kind."

Usher is geschrokken van de geruchten dat hij foto's van zijn zoontje voor veel geld zou verkopen. "Ik zou nooit geld verdienen over de rug van mijn kind", vertelt de 29-jarige r&b-zanger in de New York Post.

Voor het Amerikaanse tijdschrift Essence Magazine poseerde Usher gratis, samen met zijn in november geboren zoontje Usher Raymond V. Dat deed hij naar eigen zeggen omdat hij in tegenstelling tot sterren als Jennifer Lopez, Christina Aguilera en Nicole Richie nooit geld aan zijn kinderen wil verdienen.

De kersverse papa is erg trots op zijn eerste kind. "Wat maakt iemand meer man dan het vaderschap?" Usher snapt dat hij zelf voor de publiciteit heeft gekozen door artiest te worden, maar de hardnekkige verhalen dat hij geld zou willen verdienen aan zijn zoon doen hem pijn. "Het is duidelijk dat iemand een eind wil maken aan iets dat juist erg mooi is."

Ook zijn ruim acht jaar oudere vrouw Tameka is vaak het mikpunt van de pers. Zo zou zij jaloers zijn op de aandacht die haar man krijgt van andere vrouwen. "Ik sta mijn vrouw bij zoals een man dat doet als hij van zijn vrouw houdt", reageert Usher. "Iedereen heeft een mening. Wat ik wil zeggen is dat Tameka mijn vrouw is en dat ik zou willen dat mensen mijn vrouw respecteren."

In juli vorig jaar blies het stel overigens hun huwelijksplechtigheid op het laatste moment af omdat de zwangere styliste gezondheidsproblemen had. Ze werd kort opgenomen in een ziekenhuis. In augustus trad het stel alsnog in het huwelijk.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen