Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Daily Mail door het stof voor Lisa Marie Presley

Shownieuws

Lisa Marie Presley heeft excuses ontvangen van de Daily Mail. De Britse krant drukte vorige maand onflatteuze foto's af waarop zij aan het dineren was.

Lisa Marie Presley heeft excuses ontvangen van de Daily Mail voor onflatteuze foto's die de Britse krant vorige maand afdrukte. "Wij suggereerden dat Lisa Marie, net als haar overleden vader, een 'ongezonde eetlust' heeft", schrijft de krant vrijdag over de foto's waarop de dochter van Elvis dineert met een stel vrienden. "Nu weten we dat de suggestie onwaar is. Wij verontschuldigen ons voor al het leed dat het bericht heeft veroorzaakt."

Door de publicatie voelde de 40-jarige Presley zich gedwongen om naar buiten te brengen dat ze geen eetziekte heeft, maar zwanger is. "Toen de paparazzi een glimp van mij en mijn groeiende buik hadden opgevangen, is de pers als een groep wilde coyotes op me gedoken", schreef Lisa Marie op haar MySpace-pagina. De rechtszaak die ze had aangekondigd tegen de Daily Mail is na de excuses van de baan.

Presley verwacht dit najaar een kindje met haar man, de 46-jarige gitarist en muziekproducer Michael Lockwood. Ze heeft al twee kinderen uit een eerder huwelijk met Danny Keough, Riley (18) en Benjamin (15). Ze was verder kort getrouwd met Nicolas Cage en Michael Jackson.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen