Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Familielid Nick Cannon bevestigt huwelijk

Shownieuws

Nick Cannon is getrouwd met Mariah Carey. Het stel hult zich nog steeds in stilzwijgen, maar een loslippig familielid van de acteur bevestigt het nieuws.

Nick Cannon is inderdaad in het huwelijksbootje gestapt met Mariah Carey. Het stel hult zich nog steeds in stilzwijgen, maar een loslippig familielid van de acteur en komiek bevestigt het nieuws. "Hij heeft ons gebeld om er alles over te vertellen", liet Linda Cannon weten aan de Amerikaanse entertainmentshow E! News.

Linda is blij dat de 27-jarige Nick en de 38-jarige Carey de sprong hebben gewaagd. "Als dit is wat hij wil, dan zijn we blij voor hem", zei Linda. "Verder geef ik geen details."

De muziekdiva en de rapper hebben vaart gezet achter het huwelijk, want de twee leerden elkaar nog maar kort geleden kennen. Cannon figureert als liefje van Carey in de videoclip bij de nieuwe single 'Bye bye' van de zangeres.

De eerste geruchten van een op handen zijnd huwelijk kwamen op gang toen Mariah vorige week haar nieuwste verovering meenam naar een feestje in New York. De popster droeg een enorme diamanten verlovingsring om haar ringvinger, die overigens verdacht veel leek op de ring waarmee Nick zijn ex-verloofde Selita Ebanks een jaar eerder verraste.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen