Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Cameron Diaz laat zich weer zien

Shownieuws

Cameron Diaz heeft zich donderdag bij de première van haar nieuwe film 'What happens in Vegas' voor het eerst laten zien sinds de dood van haar vader.

Cameron Diaz heeft zich donderdag bij de première van haar nieuwe film 'What happens in Vegas' in Los Angeles voor het eerst sinds de dood van haar vader in het openbaar laten zien. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift People. Op de rode loper stond medespeler Ashton Kutcher aan haar zijde. Diaz liet zien dat het lachen haar nog niet is vergaan.

De Hollywoodster verloor twee weken geleden haar vader Emilio. Hij was 58 jaar. Volgens Shawn Levy, de producer van de film, slaat de actrice zich goed door deze moeilijke periode heen.

Eerder werd bekend dat de 35-jarige Diaz verstek zou laten gaan op de promotietournee van haar nieuwste film om bij haar familie te zijn. Op de première in Londen was zij dan ook niet aanwezig.

De komedie 'What happens in Vegas' gaat op 8 mei in Nederland in première. Diaz en Kutcher spelen een stel dat in een dronken bui in het huwelijksbootje stapt in Las Vegas. De volgende dag wint de man een miljoenenprijs aan een fruitautomaat en start een gevecht over de verdeling van het geld tussen de kersverse echtelieden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen