Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Madonna domineert albumlijst

Shownieuws

Madonna verruilt komende week haar toppositie in de Single Top 100 voor die in de albumlijst. De Queen of Pop komt met 'Hard Candy' binnen op nummer één.

Madonna verruilt komende week haar toppositie in de Single Top 100 voor die in de albumlijst. De Queen of Pop komt met 'Hard Candy' binnen op nummer één in de Mega Album Top 100. Hardnekkige geruchten dat Madonna eind september in de Amsterdam Arena optreedt, wil haar platenmaatschappij Warner Music vrijdag niet bevestigen.

Marco Borsato's nieuwe single 'Wit licht' verdringt in zijn eerste week Madonna's samenwerking met Justin Timberlake '4 minutes' van de eerste plek. Borsato is niet de enige Nederlandse artiest die goed scoort. Zo klimt Gerard Joling naar nummer zes met zijn nieuwe single '24 uur verliefd' en staan ook Kane, Nick & Simon en Kraak & Smaak in de top tien. De Jeugd van Tegenwoordig komt binnen op nummer elf met 'Hollereer'.

In de albumlijst zitten twee Amy's Madonna op de hielen. Amy Macdonald houdt de tweede positie in beslag met haar plaat 'This is the life' en nummer drie Amy Winehouse is met 'Back to black' al zeventig weken niet weg te slaan uit de lijst. De jongens van De Jeugd van Tegenwoordig komen het hoogst binnen met hun nieuwe album 'De machine'. De hiphopformatie staat op elf, vlak voor het solodebuut van Carola Smit.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen