Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Mariah Carey en Nick Cannon getrouwd'

Shownieuws

Mariah Carey en Nick Cannon blijven de gemoederen bezighouden. Eerder deden geruchten de ronde dat ze zich hadden verloofd, maar nu zouden ze al getrouwd zijn.

Mariah Carey en Nick Cannon blijven de gemoederen bezighouden. Eerder deden geruchten de ronde dat de twee zich hadden verloofd, maar volgens de New York Post en Latina Magazine is het duo nu al stiekem in het huwelijksbootje gestapt. De bruiloft was volgens de opgevoerde bronnen een impulsieve actie. De kleine ceremonie vond naar verluidt plaats op een eiland.

Volgens entertainmentwebsite TMZ is het stel nog niet getrouwd, maar bevinden de tortelduifjes zich nu op de Bahama's om daar in besloten kring te trouwen. Woordvoerders van de 38-jarige muziekdiva en de 27-jarige rapper en komiek willen niets bevestigen over de vermeende trouwerij.

Boze tongen beweren dat alle geruchten over een huwelijk in de wereld zijn gebracht om extra publiciteit te genereren in verband met de nieuwe videoclip van Carey, waarin Cannon zijn opwachting maakt.

De geruchtenstroom kwam op gang toen het koppel gezamenlijk naar een feestje in New York kwam. Carey droeg een enorme diamanten verlovingsring om haar vinger. Volgens entertainmentblogger Perez Hilton is de ring een tweedehandsje. Hij herkende het sierraad als dat van Selita Ebanks, de voormalige verloofde van de MTV-presentator. Een bron dicht bij Selita bevestigde aan Hilton dat het inderdaad om dezelfde verlovingsring gaat.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen