Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dennis Rodman in de cel na geweld tegen vriendin

Shownieuws

Dennis Rodman is woensdagavond in de boeien geslagen nadat hij zijn vriendin zou hebben geslagen in een hotel in Los Angeles. Hij is ondertussen weer vrij.

(Novum/AP) - Dennis Rodman is woensdagavond in de boeien geslagen nadat hij zijn vriendin zou hebben geslagen in een hotel in Los Angeles. De voormalige basketballer werd donderdagochtend vroeg vrijgelaten na betaling van 32 duizend euro borg.

Volgens een manager van de 46-jarige ex-basketbalster had zowel Rodman als zijn vriendin Gigi te veel gedronken. Bij een ruzie greep Rodman zijn vriendin bij haar arm, waardoor ze een bloeduitstorting zou hebben opgelopen.

In de Los Angeles Times vertelt een andere manager van Rodman dat zijn cliënt een moeilijke tijd doormaakt. Hij mag zijn kinderen niet zien en zou zijn slepende scheiding van Michelle Moyer niet kunnen verwerken. Zij trouwden in 2003 maar na een turbulent wittebroodsjaar vroeg Michelle een jaar later al een scheiding aan. Die is nog altijd niet rond.

Ook Moyer heeft te maken gehad met het opvliegende karakter van de excentrieke Rodman. Zo bewerkstelligde ze onder meer een straatverbod voor haar man, om te voorkomen dat hij nog bij haar in de buurt kwam.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen