Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kate Hudson verkozen tot mooiste mens ter wereld

Shownieuws

Kate Hudson mag zich de mooiste vrouw op Aarde noemen. De actrice voert de lijst aan van de honderd mooiste mensen ter wereld, die People jaarlijks opstelt.

Kate Hudson mag zich een jaar lang de mooiste mens op Aarde noemen. De 29-jarige actrice voert de lijst aan van de honderd mooiste mensen ter wereld, die het Amerikaanse tijdschrift People jaarlijks opstelt.

De dochter van actrice Goldie Hawn is niet dagelijks in touw om zo mooi mogelijk voor de dag te komen. "Ik kan me niet eens herinneren wanneer ik voor het laatst een manicure heb gehad", bekent de blondine. "Ik heb al in geen miljoen jaar een gezichtsbehandeling gehad. Ik doe die dingen gewoon niet."

Hudson wordt in de lijst, die in People's editie van vrijdag verschijnt, op de voet gevolgd door sterren als Salma Hayek, Mary J. Blige, Rumer Willis, Julianne Moore en American footballspeler Jason Taylor. Ook stelletjes ontbreken niet in de top honderd. Zo deelt het echtpaar Eva Longoria en Tony Parker een plaats en zijn Jessica Alba en haar verloofde Cash Warren opgenomen in de lijst.

Vorig jaar werd Drew Barrymore gekroond tot mooiste mens op Aarde.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen