Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Twarres-zangeres neemt plaats Tatjana in

Shownieuws

Zangeres Mirjam Timmer vervangt Tatjana Simic in de show Toppers te Paard van TV Oost. In Toppers te Paard worden negen artiesten getraind in de springsport.

Zangeres Mirjam Timmer vervangt Tatjana Simic in de show Toppers te Paard van TV Oost. Dat heeft de regionale omroep woensdag bekendgemaakt.

Simic had volgens de omroep al haar medewerking aan het programma toegezegd, maar liet verstek gaan bij de eerste opnamen. Haar manager René Ros zegt echter dat Tatjana tijdig heeft afgezegd omdat ze 'te bang' is. "Ze kan er niet aan wennen om op een groot paard te rijden en dan ook nog eens kunstjes te doen", vertelt hij.

Timmer, die bekend werd als lid van het Friese duo Twarres, gaat nu in haar plaats de strijd aan met acht andere bekende Nederlanders, onder wie Dennie Christian, Angela Esajas en William Bossong van Mooi Wark.

In Toppers te Paard worden negen artiesten door Nederlandse topruiters getraind in de springsport. Uiteindelijk springen de zes beste springruiters uit de show de grote finale op het Internationaal Concours Hippique te Geesteren, dat in juli plaatsvindt.

De eerste editie van Toppers te Paard werd vorig jaar gewonnen door volkszanger Jannes.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen