Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vrouw Rob Lowe aangeklaagd door kindermeisje

Shownieuws

De vrouw van Rob Lowe heeft haar voormalige kindermeisje lastiggevallen met seksueel getint gedrag. Dat beweert Laura Boyce, die een rechtszaak aanspande.

Sheryl Lowe heeft haar voormalige kindermeisje meermaals lastiggevallen met seksueel getinte opmerkingen en gedrag. Dat beweert Laura Boyce, die woensdag in Los Angeles een rechtszaak heeft aangespannen tegen de vrouw van acteur Rob Lowe. Dat blijkt uit rechtsdocumenten waarop het Amerikaanse tijdschrift People de hand wist te leggen.

Volgens Boyce, die vorig jaar zeven maanden lang op de zoons van het echtpaar paste, creëerde Sheryl een 'extreem seksueel aanstootgevende en vijandige werksfeer' en gedroeg ze zich 'op een perverse, walgelijke en botte manier'. Ook zou de 46-jarige Sheryl regelmatig naakt door het huis hebben gelopen, waarbij ze zichzelf aan Boyce liet zien. Volgens het kindermeisje praatte Sheryl openhartig over haar seksleven met Rob en stelde ze vragen over de geslachtsdelen van de vriend van Boyce.

Boyce klaagt verder Rob en Sheryl beiden aan omdat ze onterecht ontslagen zou zijn. Daarnaast beweert ze nog salaris tegoed hebben.

Met de aanklachten reageert Boyce op de rechtszaak die de Lowes eerder tegen haar aanspanden. Vorige maand klaagden zij hun voormalige kindermeisje aan wegens het verspreiden van 'leugens en vertrouwelijke informatie'. Ook een andere oppas en een kok werden voor de rechter gesleept.

De tweede nanny, Jessica Gibson, begon daarop een zaak tegen de 44-jarige Rob Lowe. Volgens de 24-jarige Gibson heeft de acteur tussen 2005 en 2007 meermaals zijn hand in haar broek gestoken en heeft hij eind vorig jaar ongevraagd in haar billen geknepen. Daarnaast rept ook Gibson in de aanklacht, die ze twee weken geleden indiende, over het vulgaire gedrag van Sheryl.

Op 19 en 20 mei moeten Sheryl en Rob Lowe een getuigenverklaring afleggen bij de rechtbank van Santa Barbara, waar het stel woont.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen