Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sylvia Hoeks en Barry Atsma samen in film

Shownieuws

Sylvia Hoeks en Barry Atsma spelen de hoofdrollen in 'De storm'. De nieuwe film van regisseur Ben Sombogaart speelt zich af rond de Watersnoodramp van 1953.

Sylvia Hoeks en Barry Atsma spelen de hoofdrollen in 'De storm'. Dat heeft producent NL Film dinsdag bevestigd. De nieuwe film van 'Kruistocht in spijkerbroek'-regisseur Ben Sombogaart speelt zich af rond de Watersnoodramp van 1953.

Hoeks won vorig jaar een Gouden Kalf voor haar bijrol in de film 'Duska'. Atsma was onder meer te zien in de series Gooische Vrouwen en Rozengeur & Wodka Lime. Wie verder in de film spelen, is nog niet bekend.

Het verhaal gaat over Julia, die zwanger raakt van haar vriend Diewer, een vissersjongen. Diewer schrikt zo van dit nieuws dat hij met de noorderzon vertrekt. Als de baby vijf weken oud is, woedt de storm die leidt tot de Watersnoodramp. Julia belandt in het water en wordt gered door de jonge luchtmachtsergeant Rutus, die wordt gespeeld door Atsma. De baby blijft achter. Later helpt Rutus bij de zoektocht naar de baby. De speelfilm wordt in het najaar van 2009 in de bioscopen verwacht.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen