Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Terugkeer Britney in televisieserie bevestigd

Shownieuws

Britney Spears is binnenkort weer te zien in de Amerikaanse televisieserie 'How I met your mother'. Ze kruipt voor de tweede keer in de huid receptioniste Abby.

(Novum/AP) - Britney Spears is binnenkort weer te zien in de Amerikaanse televisieserie 'How I met your mother'. Dat heeft televisienetwerk CBS, waar de show wordt uitgezonden, bevestigd. De zangeres kruipt in de uitzending van 12 mei voor de tweede maal in de huid van receptioniste Abby.

Spears was eind maart in de show te zien als de receptioniste in een dermatologiepraktijk die verliefd is op Ted Mosby, de hoofdpersoon van de show. Haar rol werd door de pers positief ontvangen en de aflevering werd in Amerika door bijna elf miljoen mensen bekeken. Dat waren ruim een miljoen meer kijkers dan in de week daarvoor.

Geruchten dat Britney weer in de serie zou spelen deden al enkele weken de ronde. De producenten van de serie gaven begin deze maand ook al aan dat ze de zangeres graag terug zouden zien bij de show. 'How I met your mother' wordt niet op de Nederlandse televisie uitgezonden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen