Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Pia Douwes zingt in Duitse musical

Shownieuws

Pia Douwes is te horen op het conceptalbum van de Duitse musical 'Wenn Rosenblätter fallen'. Wanneer de nieuwe musical op de planken komt, is nog niet bekend.

Pia Douwes is te horen op het conceptalbum van de Duitse musical 'Wenn Rosenblätter fallen'. Dat staat te lezen op de website van de productie. Naast de Nederlandse musicalster werken de Duitse musicalgrootheden Lucy Scherer en Thomas Hohler mee.

Een vrolijke cd zal het waarschijnlijk niet worden, want het onderwerp van de musical is euthanasie. Het album verschijnt in de herfst, maar wanneer de nieuwe musical op de planken komt, is nog niet bekend.

Douwes brengt heel wat tijd door in Duitsland. Zo is ze in Berlijn momenteel weer te zien in de musical 'Elisabeth'. Voorheen stond ze met deze musical al in Stuttgart. In Nederland vertolkte ze deze rol in 1999.

Douwes is in Duitsland eveneens te zien in de tv-show 'Ich Tarzan, du Jane', waarin wordt gezocht naar een nieuw Duits talent voor de musical 'Tarzan'. In Nederland werkte Douwes vorig jaar mee aan de Nederlandse show 'Op zoek naar Evita', waarin ze fungeerde als panellid en coach. De rol van Eva Perón heeft zij zelf succesvol vertolkt in 1996. Verder is ze in Nederland onder meer bekend door haar rollen in 'Cats' en '3 Musketiers'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen