Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Blake ziedend over nieuwe liefde Amy Winehouse'

Shownieuws

Dat Amy Winehouse dolverliefd is op een andere man, heeft de toorn gewekt van haar man Blake Fielder-Civil. Volgens The Sun heeft een vriend van hem dat gezegd.

Dat Amy Winehouse dolverliefd is op een andere man, heeft de toorn gewekt van haar echtgenoot Blake Fielder-Civil. Volgens de Britse boulevardkrant The Sun heeft een vriend van Blake dat gezegd.

Vanuit de gevangenis zou Blake zijn advocaten hebben verteld dat hij ongeveer 320 duizend euro wil voor iedere maand dat hij en Amy getrouwd waren, in totaal bijna vier miljoen euro. Het stel trouwde in mei vorig jaar in Florida.

Bronnen vertelden zondag aan The Sun dat Amy smoorverliefd is op Alex Haynes, een assistent van haar manager. Geruchten over problemen in het huwelijk van Amy en Blake doen al langer de ronde. Zo werd Amy niet gesignaleerd bij de gevangenis om haar man te feliciteren met zijn 26e verjaardag. Ook was ze de grote afwezige tijdens een zitting in de rechtszaak tegen Fielder-Civil.

Tegen de vriend zou Blake hebben gezegd in eerste instantie niet te geloven dat hij gedumpt was door Amy, maar op dit moment is hij volgens hem ziedend. Eerder gingen geruchten dat juist Blake degene was die wilde scheiden van zijn voormalige liefje, omdat hij het gehad zou hebben met al haar fratsen.

Blake Fielder-Civil zit sinds november achter de tralies omdat hij zou hebben geprobeerd een barman om te kopen die hij ernstig verwondde bij een vechtpartij. Naar verluidt zou hij het slachtoffer ruim driehonderdduizend euro hebben aangeboden in de hoop dat hij zijn aanklacht zou intrekken. In de rechtszaal liet Blake weten onschuldig te zijn.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen