Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tosca Niterink wil geen nieuwe 'Theo & Thea'-film

Shownieuws

Tosca Niterink wil geen tweede 'Theo en Thea'-film maken. Arjan Ederveen liet eerder weten 'druk bezig' te zijn met het plannen van de film.

Actrice Tosca Niterink wil 'absoluut' geen tweede 'Theo en Thea'-film maken. Arjan Ederveen liet eerder deze maand in Volkskrant Magazine weten 'druk bezig' te zijn met de plannen van een vervolgfilm. "Ik heb tegen hem gezegd: dat lijkt me geen goed idee. Ik heb er een dikke punt achter gezet", vertelt de actrice maandag in het entertainmentprogramma RTL Boulevard.

Voor Niterink is het 'Theo en Thea'-hoofdstuk afgesloten. "Wat wij vroeger samen maakten kwam voort uit een diepe vriendschap en Arjan en ik zijn uit elkaar gegroeid", vertelt de actrice. "Ik zou nog wel met Arjan wat samen willen doen, maar geen nieuwe 'Theo en Thea'-film. Dat moeten we laten, het kan alleen maar een flop worden."

Tussen 1985 en 1989 waren Ederveen en Niterink wekelijks bij de VPRO te zien als de typetjes Theo & Thea in het gelijknamige jeugdprogramma. Deze periode werd afgesloten met een film over het duo met de grote tanden: 'Theo & Thea en de ontmaskering van het tenenkaasimperium'.

In de jaren negentig was het duo ook verantwoordelijk voor de populaire satirische programma's Borreltijd en Kreatief met Kurk.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen