Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Céline Purcell in nieuwe tv-komedie

Shownieuws

Céline Purcell heeft een rol bemachtigd in de nieuwe muzikale komedieserie Gebak van Krul. Ook Henk Poort, Mylène d'Anjou en Dorien Haan spelen in de serie.

Céline Purcell heeft een rol bemachtigd in de nieuwe Nederlandse komedieserie Gebak van Krul. Naast de 28-jarige musicalster zijn Mylène d'Anjou, Dorien Haan, Ara Halici en Oren Schrijver te zien in de achtdelige muzikale tv-komedie, die begin volgend jaar wordt uitgezonden door de Vara. Dat heeft de omroep maandag bekendgemaakt.

Eerder werd al bekend dat musicalster Henk Poort een van de hoofdrollen gaat vertolken. Hij speelt banketbakker Henk Krul en diens tweelingbroer Herman. De serie speelt zich af in het hartje van de Amsterdamse Jordaan. De banketbakkerij van Henk moet zien op te boksen tegen de supermarkt van Herman, die schuin aan de overkant staat.

Theo Nijland heeft de liedteksten en de muziek geschreven. Het Metropole Orkest gaat deze muziek uitvoeren. Haye van der Heyden (Kinderen Geen Bezwaar, In de Vlaamsche Pot) is de schrijver van Gebak van Krul.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen