Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Alain Clark komt met platina versie van hitalbum

Shownieuws

Alain Clark brengt volgende maand een speciale editie van 'Live it out'. Met de 'Platinum edition' viert de zanger de platina plaat die hij dit weekeinde kreeg.

Alain Clark brengt volgende maand een speciale editie uit van zijn hitalbum 'Live it out'. Met de 'Platinum edition' viert de zanger de platina plaat die hij dit weekeinde ontving voor zijn tweede studioalbum. Dat maakte zijn platenmaatschappij maandag bekend.

De vernieuwde plaat komt op 19 mei uit en bevat bonustracks en een dvd. De platina cd is niet de enige erkenning die Clark afgelopen weekeinde kreeg. Bij de 3FM Awards regende het zaterdag prijzen voor de zanger. Hij mocht maar liefst drie awards in ontvangst nemen: die voor beste zanger, beste nieuwkomer en beste single. De laatste prijs kreeg Clark voor de hit 'Father and friend' die hij samen met zijn vader maakte.

Naast de speciale uitgave van 'Live it out', waarvan inmiddels meer dan zestigduizend exemplaren zijn verkocht, komt volgende maand ook een nieuwe single van Clark uit. De videoclip voor 'Blow me away' is opgenomen in New York.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen