Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dunya en Desie houden toppositie vast

Shownieuws

'Dunya & Desie' laat de concurrentie ver achter zich. De roadmovie blijft in zijn tweede week boven aan de box office staan. 'Meet the Spartans' staat op twee.

'Dunya & Desie' laat de concurrentie vooralsnog ver achter zich. De Nederlandse roadmovie blijft boven aan de box office staan en heeft in de eerste twee weken al bijna een half miljoen euro in het laatje gebracht. Op nummer twee komt een andere komische film binnen, namelijk 'Meet the spartans'. Op de derde plaats staat de actiethriller 'Street kings' met Keanu Reeves.

'Zomerhitte', met in de hoofdrol Sophie Hilbrand en Waldemar Torenstra, heeft na zes weken al bijna twee miljoen euro opgebracht. De Wolkers-verfilming staat op de vierde plek in de box office. Nieuwe binnenkomers in de filmlijst zijn 'Into the wild' op nummer zes en de horrorfilm 'Doomsday' een plaats lager.

In de Verenigde Staten doen komedies momenteel ook goede zaken. 'Baby mama', van de makers van 'Mean girls', komt boven aan de box office binnen. 'Harold and Kumar escape from Guantanamo Bay', die gedeeltelijk is opgenomen in Amsterdam, debuteert op de tweede plaats. De derde plek wordt ingenomen door actiehelden Jackie Chan en Jet Li met hun gezamenlijke film 'The forbidden kingdom'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen