Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Actrice 'De Fantasticks' kan première spelen

Shownieuws

Hoofdrolspeelster Annelies Fleskens van 'De Fantasticks' speelt maandagavond de première van de musical. Ze herstelde op tijd van een blindedarmoperatie.

Hoofdrolspeelster Annelies Fleskens van 'De Fantasticks' speelt maandagavond de première van de musical. Het was nog maar de vraag of de 22-jarige actrice de voorstelling zou kunnen spelen omdat ze woensdagmiddag geopereerd werd aan een acute blindedarmontsteking.

Een woordvoerder van de productie, waarin ook Arjan Ederveen en Johnny Kraaijkamp jr. te zien zijn, vertelt dat Fleskens 'nog niet helemaal hersteld is'. "Maar ze is er wel bij. Als ze er niet bij had kunnen zijn, zouden we de première ook hebben verplaatst." De afgelopen dagen werd Fleskens tijdens try-outvoorstellingen vervangen door Penny Vos.

De premièrevoorstelling in het Transformatorhuis op het Amsterdamse Westergasfabriekterrein wordt wel enigszins aangepast aan de gezondheidssituatie van de hoofdrolspeelster. "Zo zal ze bijvoorbeeld geen stoelen verplaatsen tijdens de voorstelling."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen