Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tina Turner weer op tournee

Shownieuws

Tina Turner gaat weer toeren. Dat verklapte de 68-jarige zangeres tijdens de opnamen van een Oprah Winfrey Show, die op 8 mei wordt uitgezonden.

Tina Turner gaat weer toeren. Dat verklapte de zangeres tijdens de opnamen van een Oprah Winfrey Show, schrijft de Las Vegas Review-Journal. De 68-jarige Turner reisde acht jaar geleden voor het laatst de wereld rond met haar Twenty Four Seven Millennium Tour 2000.

Turner zei in het programma, dat op 8 mei in de Verenigde Staten wordt uitgezonden, dat haar nieuwe concertreeks haar allerlaatste tournee wordt. Dit beweerde de zangeres echter ook al over haar concerten in 2000. Ook in 1990 en 1996 reisde ze al de wereld rond met een afscheidstournee.

De zangeres speelde al een tijdje met het idee voor een comeback, maar begon er pas serieus over na te denken nadat de Italiaanse filmster Sophia Loren haar vroeg wanneer ze weer zou gaan optreden. "Het is toch moeilijk om de lol, de spotlights en de mensen te vergeten", verklaarde ze tegenover Oprah. De tournee gaat op 1 oktober van start in Kansas City.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen