Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gwyneth Paltrow houdt vast aan fitnessregime

Shownieuws

Gwyneth Paltrow blijft werken aan haar figuur. De actrice traint twee uur per dag met een trainer, die via een webcam kijkt of zij de oefeningen goed doet.

Gwyneth Paltrow mag een drukke moeder van twee kinderen zijn, voor fitness wordt altijd tijd vrijgemaakt. De actrice, die huizen heeft in Londen, Manhattan en Long Island, traint twee uur per dag met een fitnesstrainer op afstand. Die kijkt via een webcam of zijn langbenige cliënt de oefeningen goed uitvoert. Dat vertelt de 35-jarige actrice in de Sunday Times.

Paltrow doet niet alleen dagelijks haar oefeningen. De magere blondine houdt zich ook aan een strikt macrobiotisch dieet. Ze heeft 'voedingsmensen', die haar adviseren wat ze wel en niet mag eten. "Maar ik ga daar nu zo ontspannen mee om", zegt ze in de Britse krant. "Als iemand een stokbroodje met camembert en een glas rode wijn voor me neerzet, eet ik het waarschijnlijk wel op."

De Amerikaanse actrice, die nu vier jaar getrouwd is met Coldplay-zanger Chris Martin, heeft moeite met de paparazzi die haar altijd op de gevoelige plaat willen vastleggen. Chris sprak met haar af dat ze zouden proberen nooit samen gefotografeerd te worden, om zo hun relatie in de privésfeer te houden. "Hij wil ook niet dat ik over hem praat met de pers", laat Paltrow weten. "Daar is hij erg streng in."

Martin en Paltrow, die samen dochter Apple (3) en zoon Moses (2) kregen, ondervinden echter een ongewenst bijeffect van hun starre houding tegenover de pers. Doordat ze nooit samen worden gezien, zijn de geruchten dat het huwelijk tussen het stel voorbij is niet van de lucht.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen