Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Nieuwe liefde voor Amy Winehouse'

Shownieuws

Amy Winehouse heeft een nieuwe liefde. De getrouwde Britse zangeres is smoorverliefd op Alex Haynes, de 24-jarige assistent van haar manager. Dat meldt The Sun.

Amy Winehouse heeft een nieuwe liefde. De getroebleerde zangeres is volgens The Sun smoorverliefd op Alex Haynes. De 24-jarige Haynes is een assistent van de manager van Winehouse en heeft een brandschoon imago. "Het is een goede jongen", vertelt een bron in de Britse krant. "Hij rookt niet en gebruikt geen drugs." De twee tegenpolen zouden al een maand samen zijn.

De 24-jarige Winehouse zou van plan zijn een punt te zetten achter haar huwelijk met Blake Fielder-Civil. Ze heeft haar adviseurs naar verluidt gevraagd een plan op te stellen om haar vermogen te beschermen en zou haar man, die sinds november achter de tralies zit, maandag hebben ingelicht over haar voornemen een scheiding aan te vragen.

Geruchten over problemen in het huwelijk van Amy en Blake doen al langer de ronde. Zo werd Amy vorige week niet gesignaleerd bij de gevangenis om haar man te feliciteren met zijn 26e verjaardag. Ook was ze vrijdag de grote afwezige tijdens een zitting in de rechtszaak tegen Fielder-Civil.

Het drugsverslaafde heethoofd zit vast omdat hij geprobeerd zou hebben zijn veronderstelde slachtoffer in een bargevecht met een geldsom te laten afzien van een rechtsgang. In plaats van Amy zat het Duitse fotomodel Sophie Schandorff in de rechtszaal om Blake morele steun te bieden en kushandjes toe te werpen.

Winehouse lijkt meer gemeen te hebben met haar echtgenoot dan met haar brave nieuwe vlam. Zo bracht ze dit weekeinde een nachtje in de cel door nadat ze tijdens een avondje uit twee mannen te lijf was gegaan. Ze wordt niet aangeklaagd wegens mishandeling, maar het incident kan er wel voor zorgen dat ze wordt aangeklaagd als zich een soortgelijke situatie voordoet.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen