Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Cameron Diaz vergeet zorgen door film

Shownieuws

Cameron Diaz heeft haar nieuwe film 'What happens in Vegas' aan haar familie laten zien. "Zo kunnen we onze zorgen een paar uur vergeten", vertelt de actrice.

Cameron Diaz heeft haar nieuwe film 'What happens in Vegas' aan haar familie laten zien. "We hebben daartoe unaniem besloten omdat we zin hebben om even goed te lachen. Zo kunnen we onze zorgen een paar uur vergeten", schrijft de actrice in een handgeschreven briefje aan de pers, waaruit werd geciteerd door het Amerikaanse tijdschrift People.

De 35-jarige actrice verloor anderhalve week geleden haar vader Emilio. Hij stierf aan de gevolgen van een longontsteking. Hij was 58 jaar. De blondine was druk bezig met de opnamen van de film 'My sister's keeper', maar die werden stilgelegd.

Daarnaast werkte Diaz aan de promotie van 'What happens in Vegas', waarin zij en Ashton Kutcher de hoofdrollen spelen. Ze laat verstek gaan op de promotietournee om bij haar familie te zijn.

In de komedie, die op 8 mei in Nederland in première gaat, spelen Diaz en Kutcher een stel dat in een dronken bui in het huwelijksbootje stapt in Las Vegas. De volgende dag wint de man een miljoenenprijs aan een fruitautomaat en start een gevecht over de verdeling van het geld tussen de kersverse echtelieden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen