Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Hollands Next Top Model-kandidate Patricia ziek

Shownieuws

Hollands Next Top Model-deelneemster Patricia is geveld door de ziekte van Crohn. Ze herstelt momenteel thuis van een darmperforatie, zo meldt De Telegraaf.

Patricia van der Vliet, deelneemster aan Hollands Next Top Model, is geveld door de chronische ziekte van Crohn. De 18-jarige blondine lag de afgelopen weken in het ziekenhuis met een darmperforatie en herstelt nu thuis, zo meldt De Telegraaf zondag.

Wat de ziekte van Patricia voor gevolgen heeft voor de opnamen van de serie is onduidelijk. "We hoopten dat we de ziekte van Patricia onder de pet konden houden, zodat ze in alle rust kon herstellen", zegt een woordvoerder van producent Endemol. "Ze was er goed beroerd aan toe. We zijn ons kapot geschrokken."

De betrokkenen bij het programma ontkennen in de krant dat de ziekte is opgespeeld doordat de Zaanse schone te weinig gegeten heeft om te kunnen voldoen aan de strenge eisen die aan een topmodel worden gesteld.

Hollands Next Top Model, dat wordt gepresenteerd door Daphne Deckers, is bezig aan het vierde seizoen. De zoektocht naar het nieuwe topmodel is iedere maandag te zien op RTL 5.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen