Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ewan McGregor wellicht in 'Da Vinci code'-prequel

Shownieuws

Ewan McGregor speelt wellicht in de nieuwe film van Tom Hanks, 'Angels & demons'. De film is een opvolger van 'The Da Vinci code', die in 2006 verscheen.

Acteur Ewan McGregor heeft wellicht een rolletje bemachtigd in de opvolger van 'The Da Vinci code'. Dat meldt het filmvakblad Variety. De acteur is in gesprek met de producenten van de film, die 'Angels & demons' gaat heten en is gebaseerd op het Nederlandse boek 'Het Bernini mysterie'. Tom Hanks speelt weer de hoofdrol en Ron Howard neemt wederom plaats in de regiestoel.

De opnamen van de film waren enigszins vertraagd door de schrijversstaking in Hollywood, maar zijn weer van start gegaan. Een andere, onbekende actrice die alvast een rol op zich neemt is de Israëlische schone Ayelet Zurer, die onlangs nog in de film 'Vantage point' te zien was.

'Angels & demons' gaat over professor Robert Langdon, gespeeld door Hanks, die een moord moet oplossen en een terroristische aanslag op het Vaticaan moet voorkomen. De film speelt zich af voor 'The Da Vinci code', die medio 2006 in de bioscoop verscheen. 'Angels & demons' wordt op 18 mei 2009 in de Nederlandse bioscopen verwacht.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen