Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Hilary Duff gevraagd voor Beverly Hills, 90210

Shownieuws

Actrice Hilary Duff is gevraagd om een rol te vertolken in de spin-off van de serie Beverly Hills, 90210. Of ze de rol serieus overweegt, is niet bekend.

Actrice Hilary Duff is gevraagd om een rol te vervullen in de spin-off van de televisieserie Beverly Hills, 90210. Het zou gaan om het personage Annie, de dochter van de rector van Beverly Hills High. Dat meldt de Amerikaanse televisiezender E!. Onbekend is of Duff de rol serieus overweegt.

De spin-off van de populaire serie uit de jaren negentig is momenteel druk acteurs aan het casten. Zo maakten Amerikaanse media al eerder bekend dat Dustin Milligard en de 'Nip/Tuck'-actrice AnnaLynne McCord een personage spelen in de tienerserie.

In de oude versie van de serie ging het over dramatische gebeurtenissen in een vriendenkring, die allemaal naar school gaan en wonen in Beverly Hills. Het betekende een grote doorbraak voor acteurs als Jason Priestly, Shannen Doherty en Tori Spelling. Een bijrol in de serie werd gespeeld door Hilary Swank, die in 1999 een Oscar won voor haar rol in 'Boys don't cry' en in 2004 voor 'Million dollar baby'.

De 20-jarige Duff is de komende tijd ook vaker op het witte doek te zien. Zo speelt ze naast John Cusack in de film 'War, inc.', die in september in Nederlandse bioscopen draait. Ook is ze samen met Ellen Burstyn in de film 'Greta' te zien. Duff werd bekend van haar rol in de televisieserie Lizzie McGuire en scoorde hits met de singles 'From yesterday' en 'Come clean'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen