Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gary Coleman vecht scheiding op televisie uit

Shownieuws

Gary Coleman vecht zijn scheiding met Shannon Price voor de camera's uit. Het koppel verschijnt in het Amerikaanse scheidingsprogramma Divorce Court.

(Novum/AP) - Acteur Gary Coleman verschijnt met zijn vrouw Shannon Price in het televisieprogramma Divorce Court, waarin stellen hun scheiding voor de camera uitvechten. In het transcript van de aflevering is te lezen dat het paar voornamelijk struikelt over de woede-uitbarstingen van Coleman. "Als hij zijn zin niet krijgt, gaat hij schreeuwen als een vijfjarig kind", zegt Price. "Hij slaat ook zijn hoofd tegen de muur." Het programma wordt in de Verenigde Staten op 1 en 2 mei uitgezonden.

Coleman zegt op zijn beurt dat hij het niet uit kan staan dat 'de man altijd de slechterik is'. "Wanneer ik mijn punt duidelijk probeer te maken of dingen uitleg, maakt het toch geen verschil", aldus de 40-jarige acteur.

Zijn vrouw vindt het ook raar dat hij geen vrienden heeft en regelmatig midden in de nacht verdwijnt. Coleman geeft na enig aandringen van rechter Lynn Toler toe dat hij negatief is. "Ik heb geen vrienden en heb niet de intentie die te maken", zegt de Diff'rent Strokes-acteur. "Mensen praten achter je rug, steken een dolk in je rug, stelen van je. En ze zijn niet je echte vrienden, ze zijn er alleen omdat je een beroemdheid bent en iets van je willen."

Coleman omschrijft zijn leven met zijn 22-jarige echtgenote als 'middelmatig'. "Het is niet haar schuld", zegt hij. "Ik voel altijd de druk op mijn schouders als ik 's ochtends wakker word. Sommige dagen word ik zelfs liever niet wakker." De acteur gaf in de Amerikaanse talkshow Geraldo al eens aan dat hij ooit een zelfmoordpoging deed door een overdosis pillen te slikken.

De acteur werd voornamelijk bekend door zijn rol als Arnold Jackson in de komedieserie Diff'rent Strokes. Daarna speelde hij voornamelijk veel bijrollen, onder meer in de series Married With Children, The Drew Carey Show en The Jeffersons.

Coleman kwam voornamelijk negatief in het nieuws, bijvoorbeeld door zijn nierprobleem waar hij al meerdere malen aan geholpen is. Ook klaagde hij zijn ouders aan omdat zij misbruik van hem hadden gemaakt. Hij won de zaak en zijn ouders moesten hem maar liefst 3,8 miljoen dollar betalen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen