Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Phil Collins gaat met pensioen

Shownieuws

De 57-jarige zanger Phil Collins gaat met pensioen, dat heeft hij in een interview met het Britse dagblad The Times bekendgemaakt.

Phil Collins gaat met pensioen. Dat meldt het Britse dagblad The Times. De zanger heeft zojuist zijn reünietoer met Genesis afgerond en is niet van plan de studio nog in te duiken. Wel gaat hij nog door met het schrijven van liedjes, omdat hij daar naar eigen zeggen niet mee kan stoppen.

Collins was vorig jaar nog in Nederland voor de finale van het RTL-programma X-factor. Daarnaast ging de 57-jarige zanger in verschillende landen op zoek naar de hoofdrol in de musical 'Tarzan', waarvoor hij eigenhandig Ron Link koos. Collins heeft nog meer met Nederland: zijn dochter Joeley gaat met een Nederlandse jongen. Voor een ontmoeting met de schoonouders van zijn dochter reisde de zanger vorig jaar af naar Leiden.

De zanger verwierf wereldwijde bekendheid door de band Genesis. Solo deed Collins het ook erg goed. Hij had grote hits met onder meer 'In the air tonight' en 'Against all odds'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen