Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Candy Dulfer cruist met saxofonist Dave Koz

Shownieuws

Candy Dulfer treedt op het cruiseschip van Dave Coz op. Het Nederlandse schip gaat vanaf 2 november van wal in Florida en cruist in het Caribische gebied.

Candy Dulfer staat met een keur aan andere artiesten op het cruiseschip van jazzmuzikant Dave Koz. Het schip vaart met gastoptredens van bekende muzikanten door het Caribische gebied. Naast Dulfer staan onder meer Eric Benet, Jonathan Butler, Deniece Williams, Brian Simpson, Alonzo Bodden en Jeff Golub op te treden. Dat meldt de website van Dave Koz Cruise.

Het Nederlandse cruiseschip vaart vanaf 2 november door het Caribische gebied en stopt op verschillende plekken, waaronder St. Thomas, Half Moon Cay en Grand Turk. Alle havens liggen in de buurt van Florida, waar het schip van wal gaat.

De 45-jarige saxofonist Koz houdt zijn cruisetochten sinds 2005. Zijn werk werd al zes keer genomineerd voor een Grammy, hij presenteerde radioprogramma's en begon een eigen platenmaatschappij. In 2004 kwam hij er openlijk voor uit homoseksueel te zijn. Door het tijdschrift People werd hij in datzelfde jaar uitgeroepen tot een van de aantrekkelijkste vrijgezellen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen