Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Stalker Uma Thurman voor de rechter

Shownieuws

Jack Jordan, een stalker van actrice Uma Thurman, moet maandag voor de rechter verschijnen. Hij schreef de 'Kill Bill'-actrice en stuurde haar vader e-mails.

(Novum/AP) - Een stalker van Uma Thurman is opgeroepen om in een hoorzitting zijn zegje te doen voor een jury in New York. Jack Jordan schreef de 'Kill Bill'-actrice en stuurde e-mails naar haar vader. Maandag moet hij voor de jury verschijnen.

Jordan werd in oktober vorig jaar gearresteerd omdat hij Thurman al twee jaar volgde en lastigviel. Hij kwam weer op vrije voeten toen hij een borg van ruim zesduizend euro betaalde. De verklaringen die hij tegenover de politie aflegde zijn volgens hem op een valse manier verkregen. Zo zou de politie hem verteld hebben dat hij naar huis mocht als hij zijn mond opendeed. Zijn advocaat pleit er daarom voor dat de verklaringen niet in de hoorzitting worden meegenomen.

Jordan lag regelmatig in de tuin van de 37-jarige Thurman, waar hij vorig jaar werd opgepakt. Ook brak hij in op de set van films waar de actrice te vinden was. Thurman wordt volgende week voor de rechter verwacht om haar kant van het verhaal te vertellen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen